REKRYTOINTI

AVOIMET TYÖPAIKAT

100506-FB-rekry3-text

KAKSI TYÖNJOHTAJAA

– Kokkola-Pietarsaari aluelle ja Vaasaan

Onko tavoitteesi korkealla ja haluatko työskennellä hyvällä näköalapaikalla? Hae meille kattoremonttien työnjohtajaksi!

Työnjohtajana vastaat kattoremonttiemme läpiviennistä, Johdat päivittäistä työtä työmaalla, suunnittelet tulevia projekteja, teet materiaalitilauksia ja osallistut päivittäiseen työhön. Tiimissämme on osaavia peltiseppiä, joten siksi etsimme puusepän pätevyyden omaavaa, tarkkaa ja kannustavaa vastuunkantajaa tiimimme tueksi. Osaat organisoida ja johtaa tiimiäsi. Työ on vapaata ja vaihtelevaa.

Sinulla on rakennusalan koulutustausta ja vähintään 5 vuoden työkokemus. Ruotsinkielentaito on välttämättömyys, koska ruotsi on yrityskielemme. Suomen- ja englanninkielentaito katsotaan eduksi.

Palkkaamme välittömästi, kun sopiva henkilö löytyy!

Tiedustelut/hakemukset: Olav Vikström, 050 531 7405, olav@vikstroms.fi

KAKSI RAKENNUSPELTISEPPÄÄ

– Kokkola-Pietarsaari aluelle ja Vaasaan

Jos ei päätä huimaa ja olet kotonasi myös maapinnan yläpuolella, voit olla kattoremonttitiimimme seuraava jäsen!

Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää rakennuspeltiseppää katonasennustyöhön! Työskentelet lähinnä konesaumattujen kattojen asentajana mutta myös muissa katonrakennustöissä. Sinun täytyy olla oma-aloitteinen, sillä osa työtehtävistä on itsenäisiä, mutta koko tiimimme on toki aina tukenasi. Työ on vapaata, vaihtelevaa ja tarjoaa kehittymismahdollisuuksia.

Sinulla on metalli- tai rakennusalan koulutustausta ja vähintään 5 vuoden työkokemus rakennusalalta. Ruotsinkielentaito on välttämättömyys, koska ruotsi on yrityskielemme. Suomen- ja englanninkielentaito katsotaan eduksi.

Palkkaamme välittömästi, kun sopiva henkilö löytyy!

Tiedustelut/hakemukset: Olav Vikström, 050 531 7405, olav@vikstroms.fi

100506-FB-rekry2-text
100506-FB-rekry1-text

KAKSI RAKENNUSPELTISEPPÄHARJOITTELIJAA

– Kokkola-Pietarsaari aluelle ja Vaasaan

Nyt meillä on paikka avoinna rakennuspeltiseppäharjoittelijalle, joka pääsee kokeneiden seppiemme oppipojaksi! Jos siis haluat oppia ammatin tekemällä ja pidät ulkona työskentelystä, on tämä paikka kuin sinulle tehty!

Työ on vaihtelevaa ulkotyötä, jossa pääset kokemuksen karttuessa toteuttamaan asiakkaille kestäviä, tyylikkäitä sekä vedenkestäviä kattoratkaisuja. Jos siis et pelkää tarttua toimeen ja haluat käytännönläheisen ammatin, hae paikkaa pikimmiten, palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ruotsinkielentaito on välttämättömyys, koska ruotsi on yrityskielemme. Suomen- ja englanninkielentaito katsotaan eduksi.

Tiedustelut/hakemukset: Olav Vikström, 050 531 7405, olav@vikstroms.fi

ASENTAJA – SADEVESIJÄRJESTELMÄT JA KATTOTURVATUOTTEET

– Vaasa

Etsimme reipasotteista asentajaa huolehtimaan sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asennuksesta. Tulet työskentelemään sekä itsenäisesti, että tiimissä kohteissa, jotka tehdään urakkana. Työssä on oltava tarkka ja vastuullinen.

Sinulla voi olla koulutus joltain käytännönläheiseltä alalta, esimerkiksi rakennus- tai metallialalta sekä lisäksi työkokemusta rakennusalalta. Tämän katsomme eduksi mutta myös muu tausta voi sopia pohjaksi asentajalle. Hyvä suomen- ja ruotsinkielentaito on kuitenkin välttämättömyys, englanninkielentaito on eduksi. Työ on vapaata ja vaihtelevaa.

Palkkaamme välittömästi, kun sopiva henkilö löytyy! Joten jos olet kiinnostunut, älä epäröi vaan ota yhteyttä!

Tiedustelut/hakemukset: Olav Vikström, 050531 7405 tai olav@vikstroms.fi

100506-FB-rekry2-text
100506-FB-rekry1-text

RAKENNUSPELTISEPPÄ JULKISIVUTYÖT

– Vaasa

Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää rakennuspeltiseppää hoitamaan monipuolisia julkisivutöitä, kuten julkisivukasettien asennuksia ja listoituksia.
Sinulla voi olla esimerkiksi metalli- tai rakennusalan koulutustausta ja vähintään 5 vuoden työkokemus peltiseppänä. Mikäli sopiva tausta puuttuu, voimme tarjota tätä työtä myös oppipoika-periaatteella, jolloin aloitat ensin työskentelyn kokeneen peltisepän ohjauksessa. Hyvä suomen- ja ruotsinkielentaito on välttämättömyys, englanninkielentaito on eduksi. Työ on vapaata ja vaihtelevaa.

Palkkaamme välittömästi, kun sopiva henkilö löytyy! Joten jos olet kiinnostunut, älä epäröi vaan ota yhteyttä!

Tiedustelut/hakemukset: Olav Vikström, 050 531 7405 tai olav@vikstroms.fi

VIKSTRÖMS

Peltisepänliike Vikströms Plåtslageri on rakentamisen tuotteisiin erikoistunut perheyritys. Peltikatot ja julkisivut ovat erikoisalaamme: toimitamme, asennamme ja huollamme katot, julkisivut ja oheistuotteet, kuten kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät. Meiltä saavat apua sekä yksityisasiakkaat että yritykset. Päätoimipaikkamme sijaitsee Pietarsaaren liepeillä Pedersöressä. Lisäksi meillä on edustus Vaasassa, Kokkolassa ja Oravaisissa.