Experter på
tak och fasad

Dags att genomföra ett takprojekt? Begär gratis offert!

Avoimet työpaikat: Nosturiauton kuljettaja – kattoasentaja

Peltisepänliike Vikströms plåtslagetin toiminnan kasvaessa etsimme joukkoomme nosturiautonkuljettajaa, joka voi toimia myös kattoasentajana kattosaneerauskohteissamme.

Työtehtäviisi kuuluvat kaikkien työmaalle mukaan otettavien materiaalien lastaaminen nosturiautoon, autosta huolehtiminen työmaalla työpäivän ajan ja auton sekä siihen lastatun työmaajätteen palauttaminen päivän päätteeksi. 

Työpäivän aikana vastaat nosturiautosta ja osallistut samalla työmaan käytännön töihin osana tiimiä. Nosturiautoa ei välttämättä tarvita kaikkina päivinä, jolloin osallistut käytännön asennustyöhön osana kattosaneeraustiimiä.

Toivomme sinulta soveltuvaa kokemusta kuorma-autonkuljettajan tai hiab-kuljettajan tehtävistä. Jos olet kiinnostunut osallistumaan nosturiauton kuljettamisen ohella myös käytännön rakennustöihin, tämä tehtävä on juuri sinua varten! Työ sopii myös henkilölle, jolla on kokemusta rakennustöistä sekä kiinnostusta ja soveltuvuutta ajoneuvojen ja koneiden käyttöön. Tarjoamme koulutuksen tehtävään ja tarvittaessa myös mahdollisuuden ajokortin hankintaan.

Tarjoamme vaihtelevan työn sekä kilpailukykyisen palkan ja kannustavan työyhteisön tuen. Työsuhde on voimassa toistaiseksi, ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Kennet +358 50 336 8728 kennet@vikstroms.fi tai toimitusjohtaja Olav +358 50 531 7405 olav@vikstroms.fi. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen vikstroms@vikstroms.fi viimeistään 31.10.2022.

Kranbilschaufför och takmontör

Avoimet työpaikat meillä: Nosturiauton kuljettaja – kattoasentaja.

17.10.2022
 

Kasvamme ja rekrytoimme – katso avoimet työpaikoimme!

Vuosi 2022 on aluillaan ja maailma on jälleen avautumassa. Vikströmin toimitusjohtaja Olav Vikström kertoo hieman kuulumisia ja artikkelin lopusta löydät kaikki tällä hetkellä avoimet työpaikkailmoituksemme. 

1) Miltä kattoalan markkinat näyttävät juuri nyt sekä Pohjanmaalla että koko Suomessa? 

– Viimeisimpien vuosien aktiivinen rakentaminen näkyy myös meillä, ja peltituotteillemme ja –palveluillemme on suurta kysyntää. Kyseessä on valtakunnallinen trendi, joten sama tilanne on sekä alueellisesti että koko Suomessa. 

 

2) Kertoisitko mikä on suosituin kattotuotteenne juuri nyt? 

 

– Suosituin tuotteemme on konesaumakatto, toisin sanoen siis 100 % vesitiivis peltikatto. Sen suosio jatkuu vuodesta toiseen, johtuen teknisten ominaisuuksien ylivoimaisuudesta. Jos haluat hyvän katon, on konesaumakatto valintasi. Profiilipeltikatoilla on myös oma uskollinen asiakaskuntansa, se sopii varsinkin heille joiden projektissa haetaan edullista kattoa. Näiden lisäksi myös V-Click lukkosaumakatto on suosittu tuote.  

 

3) Mitkä ovat teidän suosituimmat julkisivutuotteenne?

 

– Meillä on ollut mielenkiintoinen julkisivuprojekti Solsidan Vaasassa, jossa kiinnitimme 4 mm paksuja alumiinilevyjä koko yhdeksänkerroksiseen julkisivuun, täysin ilman ruuveja. Toinen mielenkiintoinen projekti on ollut Rauhaparkki, joka on Oulun Keskussairaalan parkkitalo. Rauhaparkkiin asensimme seinät kantaviin rakenteisiin ja Varjopuolen julkisivusäleiköt. Toinen mielenkiintoinen julkisivuprojektimme tehtiin Pietarsaaren Kielikylpykoulun verhoukseen julkisivukasettien muodossa kuvioperforoiduilla Cor-Ten-levyillä. Kun julkisivua katsoo kauempaa näyttää perforointi luontokuviolta ja se on myös saaristoaiheinen. Cor-Ten-levy on siitä erikoinen, että siihen tulee pintaruoste, joka suojaa levyä syvemmältä ruostumiselta. Se on kestävä ja edullinen materiaali. Meillä on myös mielenkiintoinen projekti meneillään Oxhamnin koululla Pietarsaaressa, jossa aloitamme pian peltikatto- ja julkisivutyöt. Sinne tulee konesaumalevyä, sekä seiniin että kattoon Rheinzinkin levyistä. Pheinzink on erityisen  vankkaa materiaalia, jolla on pitkä elinikä, ja jonka kanssa harvoin pääsee työskentelemään. Tästä syystä olemme erityisen iloisia, että meidän käsiimme on uskottu tämä vaativa projekti. 

 

4) Minkälaisia rekrytointitarpeita teillä on Vikströmillä tällä hetkellä?   

 

–  Olemme kasvamassa ja tarvitsemme uusia käsiä moniin erilaisiin tehtäviin. Mikäli haluaisit työskennellä meillä, mutta et ole varma kiinnostaako jokin tehtävä enemmän kuin toinen,

otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia. Tällöin voimme katsoa yhdessä, mitkä tehtävät sopisivat sinulle parhaiten. 

 

AVOIMET TYÖPAIKAT: 

 

1) Asiakaspalvelija (Huom! Paikka on täytetty)

Oletko haka asiakaspalvelussa ja sinusta on mukava kohdata asiakkaita sekä toimistolla, että myös puhelimitse ja tekstiviestein? 

Toimit linkkinä myynnin ja tuotantoyksikön välillä ja teet tilauksia tuotannolle. Pystyt pitämään monta lankaa käsissä yhtä aikaa, ja muun muassa otat vastaan tilauksia asiakkailta liikkeessä, puhelimitse ja sähköpostitse. 

Onko sinulla yksi tai useampi seuraavista ominaisuuksista? 

 

– Kokemus vastaavista työtehtävistä tai sopiva koulutustausta 

– Olet selkeä viestinnässäi, työskentelet järjestelmällisesti ja sinulla on hyvä käsiala. Kenties osaat tehdä perustason piirrustuksia sekä kävin että piirrustusohjelmalla? 

– Käytännöllisesti suuntautunut ja kokemusta rakennusalalta ylipäänsä 

Matemaattinen

Erinomaiset sosiaaliset taidot 

Strenssinsietokykyä

– Hyvä sekä ruotsin että suomen kielitaito

– Pystyt myös viestimään englanniksi 

 

Mitä useampi näistä ominaisuuksista täyttyy kohdallasi, sitä paremmin tulet onnistumaan tässä työtehtävässä. Ja se mitä et vielä osaa, me opetamme! 

 

Työ on kokoaikainen. Aloitus sopimuksen mukaan. Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen vikstroms@vikstroms.fi. Lisäkysymyksiin vastaa Kaj Vikström, +358 50 55 80 991 kaj@vikstroms.fi, tai Olav Vikström, +358 50 531 7405, olav@vikstroms.fi

 

2) Tuotantohenkilökuntaa (Huom! Paikkoja täytetty)

 

Haluatko luoda korkealaatuisia ja moderneja katto- ja julkisivutuotteita ympäri Suomen? Apunasi on nykyaikaiset laitteet ja osaavat työkaverit.  Työtä on sekä kahdessa vuorossa, että vain päivätyönä. 

Työtehtäviisi kuuluu: 

– Levylisotjen, kattolevyjen ja muiden ohutlevytuotteiden valmistaminen. 

 

Onko sinulla yksi tai useampi seuraavista ominaisuuksista tai valmiuksista? 

 

– Kokemus vastaavista työtehtävistä tai sopiva koulutustausta  

– Käytönnöllisesti suuntautunut ja pidät käsillä tekemisestä 

– Tarkka 

– Matemaattinen 

 

Emme jätä sinua pulaan. Se mitä et vielä osaa, me opetamme! 

Aloitus sopimuksen mukaan. Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen vikstroms@vikstroms.fi. Lisätietoja antaa Kaj Vikström, +358 50 55 80 991 kaj@vikstroms.fi, tai Olav Vikström, 050 531 7405, olav@vikstroms.fi

 

3) Kesätyöntekijöitä tuotantoon (Huom! Paikkoja täytetty)

 

Tarjoamme kesätöitä joissa pääset valmistamaan korkealaatuisia ja moderneja kattotuotteita taloihin ja julkisivuihin ympäri Suomen. Voit myös työllistyä kesän jälkeen, sillä työllistämme iltatöihin pääasiassa aiemmin meillä kesällä työskennelleitä. Teemme töitä kahdessa vuorossa, aamu- ja iltavuorossa. 

 

Työtehtäväsi: 

– Auttaa levylistojen, kattolevyjen ja muiden ohutlevytuotteiden valmistamisessa 

 

Onko sinulla yksi tai useampi seuraavista ominaisuuksista? 

– Käytännöllinen

– Pidät käsillä työskentelystä 

– Tarkka ja huolellinen 

– Matemaattinen 

 

Kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä tai koulutus Optimalla esimerkiksi kone-, metalli-, rakennus- tai autolinjalta. Myös muut koulutustaustat otetaan huomioon. 

 

Emme jätä sinua pulaan! Mitä et vielä osaa, me opetamme. 

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kera viimeistään 4.3.2022 sähköpostitse osoitteeseen vikstroms@vikstroms.fi. Lisätietoja voit kysyä Kaj Vikströmiltä, +358 50 55 80 991 kaj@vikstroms.fi, tai Olav Vikströmiltä, +358 50 531 7405, olav@vikstroms.fi

4) Taloushallinnon assistentti (Huom! Paikka on täytetty)

 

Tarjoamme töitä taloushallinnon assistenttina – saat mahdollisuuden työskennellä Vikströmillä joka valimista korkealaatuisia ja moderneja kattotuotteita taloihin ja julkisivuihin ympäri Suomen. Työskentelet yhdessä tiiminä talouspäällikön kanssa 50%:lla työajalla, joten voit yhdistää työn opintoihin tarpeen vaatiessa. Voit vaikuttaa sekä työaikoihisi että niiden laajuuteen. Työssä on myös osittaisen etätyön mahdollisuus. Kyseessä on äitiysloman sijaisuus. 

 

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa: 

 

– Laskutus

– Ostoreskontra

– Kirjanpito

 

Onko sinulla yksi tai useampi seuraavista ominaisuuksista? 

 

– Huolellinen ja järjestelmällinen

– Kokemusta Netvisorin käytöstä

– Kokemusta vastaavista työtehtävistä tai sopiva koulutustausta 

 

Työ alkaa huhtikuun 2022 aikana perehdytyskoulutuksella, tai sopimuksen mukaan. Äitiysloma päättyy 31.12.2023.

Aloitus sopimuksen mukaan. Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kera viimeistään 4.3.2022 sähköpostitse osoitteeseen vikstroms@vikstroms.fi.  Lisätietoja voit kysyä  Anna-Lena Kockilta, + 358 50 570 2597 annalena.kock@vikstroms.fi tai Olav Vikströmiltä, +358 50 531 7405, olav@vikstroms.fi.

5) Peltiseppä 

Valmistamme jykeviä konesaumakattoja, ja tarjoamme kouluttautumis- ja työskentelymahdollisuuden meillä sinulle, joka haluat peltisepäksi. Työskennelläsi meillä peltiseppänä Pietaraaressa työhösi kuuluu pääasiassa konesaumakattojen asentamista, mutta myös muiden kattomallien pystyttämistä sekä muita alalle kuuluvia kattotöitä. Voit myös osallistua mahdollisuuksien mukaan kattovaihtoihin yhdessä kattovaihtoammattilaistemme kanssa. 

Mitä useampi seuraavista ominaisuukista pätee sinuun, sitä paremmin onnistut tässä työssä: 

– Pohjakoulutus/perusopinnot esim. kone- tai metalli-, LVI- tai rakennusalalta

– Kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä

– Käytännöllisesti orientoitunut ja opit uusia asioita nopeasti 

– Tarkka ja järjestelmällinen 

– Vastuuntuntoinen 

– Pystyt viestimään sekä ruotsiksi että suomeksi 

– Hyvä fyysinen kunto 

 

Emme jätä sinua pulaan. Se, mitä et vielä osaa, me opetamme! 

Aloitus sopimuksen mukaan. Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kera sähköpostitse osoitteeseen vikstroms@vikstroms.fi. Lisätietoja antaa Olav Vikström, +358 50 531 7405, olav@vikstroms.fi

 

6) Ränniasentaja (Huom! Paikka on täytetty)

Tarjoamme vakinaisen työpaikan vaihtelevilla työtehtävillä Vaasassa. Pääset asentamaan kouruja ja rännejä, tikkaita, lumiesteitä ja erilaisia katoille tehtäviä asennuksia. 

 

Onko sinulla? 

– Pohjakoulutus/perusopinnot esim. kone-, metalli-, LVI- tai rakennusalalta

– Kuorma-autokortti

– Kokemusta Skyliftin käytöstä

– Kokemusta vastaavista työtehtävistä 

 

Oletko? 

 

– Käytännöllinen

– Nopea oppimaan uutta

– Tarkka ja järjestelmällinen

– Vastuuntuntoinen 

 

Osaatko viestiä sekä ruotsiksi että suomeksi? 

 

Jos, niin hae meille! 

Tarjoamme vakinaisen työpaikan, heti kun löydämme sopivan henkilön. Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kera viimeistään 19.3.2022 sähköpostitse osoitteeseen vikstroms@vikstroms.fi. Lisätietoihin vastaa Olav Vikström, +358 50 531 7405, olav@vikstroms.fi

22.02.2022
 

Avoimet työpaikat

Etsimme kasvavaan tiimiimme lisää tekijöitä ripeällä aikataululla.

fb-virekryterar-fi 800

Lue lisää.

 

17.08.2016
 

Mukana Seinäjoen asuntomessuilla!

Pääsimme toimittamaan asiakkaallemme katon messutaloon Seinäjoen asuntomessuille.

Työskentelimme viime kuukaudet tiiviisti, jotta saimme kattoprojektin valmiiksi avajaispäivään mennessä. Projekti onnistui yli odotusten, ja asiakkaamme oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Lue lisää asuntomessuista osoitteessa http://asuntomessut.fi/.

08.07.2016
 

Referenssit

Kristiinankaupungin kirkko

Sale, Pännäinen

Purmon seurakuntakoti

Campus Allegro, Pietarsaari

Om Vikströms

Företagets allra starkaste marknadsnisch är tillverkning och montering av plåttak, inklusive tillbehör. Inom detta områdestår vi till buds med ett brett sortiment, kreativa lösningar samt ett professionellt utförande av arbete. Företagets allra starkaste marknadsnisch är tillverkning och montering av plåttak, inklusive tillbehör. Inom detta områdestår vi till buds med ett brett sortiment.

 

Läs mer