Fasadgaller enligt dina ritningar

Snabb leverans till ett riktigt bra pris

Varjopuoli – fasad- och solskyddsgaller

Vi tillverkar fasadgaller enligt dina ritningar med snabb leverans och monterar dem på plats. Ett prisvärt alternativ för dig som uppskattar kvalitet och leveranssäkerhet.

 

Brett utbud av aluminiumprofiler

Fasadgaller är mer än en snygg detalj som bryter en tråkig betongfasad. Oavsett om du är ute efter fasadgaller som väggar i parkeringshus, solskyddsgaller eller kanske som underhållsfria staket har vi aluminiumprofiler som passar ditt byggprojekt. Vill du hellre skapa en helt egen aluminiumprofil så fixar vi det också. 

”Vi valde att beställa fasadgaller från Vikströms eftersom de har ett brett produktsortiment och bra kundservice. Vikströms vill alltid hitta lösningar som motsvarar slutkundens önskemål. Monteringen sköttes tryggt och säkert med bra kvalitet. Helheten blev perfekt!”

Kim Mäenpää, försäljningschef på MKM Solutions som var huvudentreprenör för utbyggnaden av Larsmo Kommungård, där fasad- och innertaksgaller ingick i byggnadens struktur.

Kolla produkterna i vårt RT-kort!

Ladda ner vårt RT-kort

5 skäl att välja Vikströms Varjopuoli-fasadgaller

AdobeStock_241237965 [Converted] [Recovered]-01

Kostnadseffektiva lösningar

Vi erbjuder ett bra pris och jobbar effektivt med samarbetsvilja. Det blir en kostnadseffektiv lösning i ditt byggprojekt.

Fasad_numrering_2

Hög leveranssäkerhet

Våra kunder vet att de kan boka in oss sent, när fasaden verkligen är klar för montering. De vet nämligen att vi håller överenskomna tidtabeller, och kommer när vi har lovat.

fasad_numrering_3

Bra kvalitet

Strängpressade aluminiumprofiler tillverkade av våra välkända Varjopuoli-profiler. Gallren är både hållbara och lättskötta.

fasad_numrering_4

Personlig kundservice

Hos oss har du en kontaktperson genom hela processen, som aldrig är längre än ett telefonsamtal bort.

fasad_numrering_5

Flexibilitet

Fördelen med en mindre leverantör är att vi kan planera om ifall du har bråttom. Med rätt attityd går det mesta att fixa.

Kontakta oss

Gör en offertförfrågan genom att fylla i formuläret nedan. Bifoga projektbeskrivning och byggprojektets fasadritningar när du fyller i formuläret så återkommer vi snarast med en offert! Du kan också kontakta oss via e-post: olav@varjopuoli.fi.

Olav Vikström, VD

Tel. 050 531 7405

olav@varjopuoli.fi

    Den här sidan skyddas av reCAPTCHA, vilket innebär att Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.