Nyheter

Ledigt jobb som kranbilschaufför och takmontör

Vikströms plåtslageri växer och efterfrågan på skicklig arbetskraft ökar. Vi söker nu en kranbilschafför som också kan jobba som takmontör på våra takbytesprojekt.

Till dina arbetsuppgifter hör att lasta allt material som skall med till byggplatsen på kranbilen, sköta bilen på byggplatsen under arbetsdagen och returnera bilen med avfall i slutet av dagen. 

Under arbetsdagen är ansvaret för kranbilen ditt, samtidigt som du deltar i det praktiska arbetet som en del i teamet. Vissa dagar kanske kranbilen inte behövs, och då deltar du i det praktiska arbete som en i takinstallatörsteamet.

Vi söker dig som har en lämplig erfarenhet som lastbilschaufför eller Hiab-bilschaufför. Om du också gillar praktiskt arbete utöver att styra kranbilen, så är detta arbete lämpligt för dig. Jobbet passar även för dig som har erfarenhet av byggnadsarbete och har fallenhet för fordon och maskiner. Vi ordnar utbildning och körkort enligt behov.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med en konkurrenskraftig lön i ett inspirerande arbetsteam. Vi erbjuder fast anställning med start enligt överenskommelse.

På frågor svarar arbetsledare Kennet +358 50 336 8728 kennet@vikstroms.fi eller vd Olav +358 50 531 7405 olav@vikstroms.fi. Lämna in din ansökan till vikstroms@vikstroms.fi senast 31.10.2022

Kranbilschaufför och takmontör

Vi söker en kranbilschaufför och takmontör till Vikström-teamet.

17.10.2022